Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Egentid för föräldrar

Som förälder är det lätt att glömma bort sig själv. Gör inte det! Kom till våra lugna föräldrakvällar istället. Avspänning, andakt, fika, vardagsprat. I Barkarby, Jakobsberg och Kallhäll.

Barnen är bara små en gång, och vi vill ta vara på den tid vi har med dem. Men vi behöver också träffa andra vuxna ibland utan att barnen är med. På våra föräldrakvällar finns utrymme för avspänd samvaro, fika, samtal om barn - och om helt andra saker! Ibland har vi också olika aktiviteter, som avspänning, andlig fördjupning, pyssel eller någon föreläsning.

S:t Lukas kyrka: Föräldraklubben

Föräldraklubben träffas två gånger per termin i S:t Lukas kyrka i Kallhäll. Den riktar sig till dig som har barn på 0-18 år. Kontakta oss på Barn- och familjeverksamheten i S:t Lukas för info om kommande datum för Föräldraklubben!

Maria kyrka: Egentid för småbarnsföräldrar

Föräldrar till barn i förskoleåldern träffas i Öppna förskolans lokaler i Maria kyrka, Jakobsberg. Kontakta oss på Barn- och familjeverksamheten i Maria kyrka för info om kommande datum för Egentid.

Järfälla kyrka: föräldrakvällar

En kväll per termin anordnar Öppna förskolan vid Järfälla kyrka i Barkarby föräldrakväll för föräldrar till barn i förskoleåldern. Kontakta oss på Barn- och familjeverksamheten i Järfälla kyrka för info om kommande datum för Föräldrakvällar.