Järfälla församling

Järfälla församling Besöksadress: Vasavägen 25, 17756 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon: +46(8)58021800 E-post till Järfälla församling Webbplats

Egentid för föräldrar

Som förälder är det lätt att glömma bort sig själv. Gör inte det! Kom till våra lugna föräldrakvällar istället. Avspänning, andakt, fika, vardagsprat. I Barkarby, Jakobsberg och Kallhäll.

Barnen är bara små en gång, och vi vill ta vara på den tid vi har med dem. Men vi behöver också träffa andra vuxna ibland utan att barnen är med. På våra föräldrakvällar finns utrymme för avspänd samvaro, fika, samtal om barn - och om helt andra saker! Ibland har vi också olika aktiviteter, som avspänning, andlig fördjupning, pyssel eller någon föreläsning.

Föräldraklubben

Föräldraklubben träffas två gånger per termin i S:t Lukas kyrka i Kallhäll. Den riktar sig till dig som har barn på 0-18 år. På grund av rekryteringen av ny församlingspedagog är verksamheten vilande under höstterminen 2017.

Egentid för småbarnsföräldrar

Föräldrar till barn i förskoleåldern träffas i Öppna förskolans lokaler i Maria kyrka, Jakobsberg.

Datum för höstterminen 2017

Måndag 27 november kl 18-21 träffas vi för julpyssel, risgrynsgröt och skinksmörgås. Hör av dig till Michaela Persson för mer info.

föräldrakvällar

En kväll per termin anordnar Öppna förskolan vid Järfälla kyrka i Barkarby föräldrakväll för föräldrar till barn i förskoleåldern. Våra adventsträffar med ljusstöpning är legendariska!

Datum för höstterminen 2017

Torsdag 16 november kl 18-22 är det dags för årets adventsträff.

Maila Ulrika Ljungblad Jungmar för mer info.