Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Egentid för föräldrar

Som förälder är det lätt att glömma bort sig själv. Gör inte det! Kom till våra lugna föräldrakvällar istället. Avspänning, andakt, fika, vardagsprat.

Barnen är bara små en gång, och vi vill ta vara på den tid vi har med dem. Men vi behöver också träffa andra vuxna ibland utan att barnen är med. På våra föräldrakvällar finns utrymme för avspänd samvaro, fika, samtal om barn - och om helt andra saker! Ibland har vi också olika aktiviteter, som avspänning, andlig fördjupning, pyssel eller någon föreläsning.