Foto: Omar Misha Ud-Din

Din kyrka på nätet

Webbandakter, sittgympa online, livestreamad lunchmusik, språkcafé och stickcafé på Zoom... Det finns många sätt att delta digitalt i Järfälla församling. Du hittar dem här!

På församlingens Youtube-kanal publiceras löpande andakter, gudstjänster och andra filmer. I arkivet nedan hittar du redan producerat material.

På Facebook-sidan Svenska kyrkan i Järfälla kan du följa vad som händer i församlingen, både rumsligt och digitalt.

På Facebook-sidan Öppna förskolor i Järfälla församling får du information om barnverksamheterna i församlingens fyra kyrkor.

Facebook-gruppen Gemenskap i Järfälla är skapad för dig som fått lite mer egentid än du önskar under coronapandemin (eller av andra skäl). Där är du varmt välkommen att umgås helt coronasäkert! Bland annat kan du vara med på livestreamad Sittgympa online på torsdagar kl 13.

På Instagram heter vi Svk_Jarfalla. Följ oss gärna där också!

Där hittar du också kontot Svk_ungdomjarfalla, där vi postar info om ungdoms- och konfirmandverksamheter.

Verksamheter online