Foto: Omar Misha Ud-Din

Din kyrka på nätet

Poddar, webbandakter, sittgympa online, livestreamade konserter... Det finns många sätt att delta digitalt i Järfälla församling. Du hittar dem här!

På församlingens Youtube-kanal publiceras löpande andakter, gudstjänster och andra filmer. I arkivet nedan hittar du redan producerat material.

På Facebook-sidan Svenska kyrkan i Järfälla kan du följa vad som händer i församlingen, både rumsligt och digitalt.

På Facebook-sidan Öppna förskolor i Järfälla församling får du information om barnverksamheterna i församlingens fyra kyrkor.

På Instagram heter vi Svk_Jarfalla. Följ oss gärna där också!

Där hittar du också kontot Svk_ungdomjarfalla, där vi postar info om ungdoms- och konfirmandverksamheter.

Se Järfälla församlings livesändningar här!

Poddar

Nu finns vi även där poddar finns! Läs mer om och lyssna på Järfälla församlings båda poddar om kvinnligt, mänskligt och gudomligt – och om teologi, kyrka och samhälle.

Digitala vardagsandakter

Välkommen till en stilla stund i din kyrka, varje fredag kl 13 var du än är!

Lunchmusik online

Livemusik till lunch, kl 12 på onsdagar i udda veckor. Var med på plats eller via livestream!

Andakt och sittgympa online

Ligger kyrkan lite långt bort just idag? Nu kan du delta online i både andakt och sittgympa, torsdagar i jämna veckor kl 13 i S:t Lukas kyrka!

Närbild på två som håller hand.

Förbön i din kyrka

Vill du att vi ber för dig, eller för något eller någon du bryr dig om, i kyrkan på söndag? Skicka in din bön senast på onsdag kl 17!