Foto: Omar Misha Ud-Din

Din kyrka på nätet

När är nästa webbandakt? Vi jobbar på det! Läs mer här om hur du kan delta digitalt i Järfälla församling.

De nyaste webbandakterna

Nu kan du fira andakt i din kyrka hemifrån! Varje fredag kl 13 publicerar vi en kort andakt från någon av våra kyrkor, som hålls av medarbetare i Järfälla församling.

Snart slår vi ihop församlingens alla Facebook-sidor. Gilla och följ Svenska kyrkan i Järfälla!

På församlingens Youtube-kanalpubliceras löpande andakter, gudstjänster och andra filmer. I arkivet nedan hittar du redan producerat material.

För dig som fått lite mer egentid än du önskar under pandemin (eller av andra skäl) finns också Facebook-gruppen Gemenskap i Järfälla, där du är varmt välkommen att umgås helt coronasäkert. Bland annat kan du vara med på livestreamad Sittgympa online på torsdagar kl 13.

Högtider (arkiv)