Foto: Linda Mickelsson / Ikon

Dansverkstan

Myror i byxorna och musik i kroppen? Hoppa på en barndansgrupp! Från lekfull barndans till balettens början. Grupper för barn på torsdagar i S:t Lukas kyrka, Kallhäll.

Ta vara på springet i benen! I dansen får barnen utlopp för energi och lekfullhet, tränar upp koordination, musikalitet och rumsuppfattning, samtidigt som de får börja prova på att uttrycka sig genom rörelse. I våra dansgrupper står rörelseglädjen i centrum, med element av både fridans och balett. Vid terminens slut har alla grupper en liten uppvisning.

Förberedande balett

Torsdagar kl 16.20-17 För barn födda år 2013-2014. Vi tränar på de mest grundläggande övningarna inom klassisk balett på ett lättsamt, roligt och seriöst sätt. Vissa förkunskaper i rörelseträning är bra.

Förberedande balett (fortsättning)

Torsdagar kl 17.10-17.55 För barn födda 2011-2012. Vi tränar på den klassiska balettens övningar. Vi gör ännu inte alla övningar men har det som mål. Förkunskaper i dans eller annan likvärdig träning behövs.

Klassisk balett

Torsdagar kl 18-19.30 För barn födda 2010 eller tidigare. Här tränar vi alla övningar som tillhör den klassiska baletten. Förkunskaper krävs för att kunna hänga med resten av gruppen - hör av dig om du är osäker!

Anmälan välkommen att höra av dig vid intresse! Se kontaktuppgifter nedan.