Foto: Linda Mickelsson / Ikon

Dansverkstan

Myror i byxorna och musik i kroppen? Hoppa på en barndansgrupp! Från lekfull barndans till balettens början. Grupper för barn från 5 år och uppåt, på torsdagar, i S:t Lukas kyrka, Kallhäll.

Ta vara på springet i benen! I dansen får barnen utlopp för energi och lekfullhet, tränar upp koordination, musikalitet och rumsuppfattning, samtidigt som de får börja prova på att uttrycka sig genom rörelse. I våra dansgrupper står rörelseglädjen i centrum, med element av både fridans och balett.

Barndans

Torsdagar kl 17.30-18:10 För barn födda 2013-14 med ingen eller upp till ett års erfarenhet av dans eller likvärdig träning.

BARNBALETT

Torsdagar kl 18.15-19 För barn födda 2011-12 med 1-2 års erfarenhet av dans eller likvärdig träning. Vi börjar bekanta oss med den klassiska balettens grunder. Erfarenhet av balett behövs inte.

BALETT

Torsdagar kl 15.45-17.15 För barn födda senast 2010, med 2-3 års erfarenhet av dans. Vi fortsätter leka med balettens moment och möjligheter.

Anmälan välkommen att höra av dig vid intresse! Se kontaktuppgifter nedan.

Åsa Diurlin

Församlingspedadog, S:t Lukas kyrka, Danspedagog