Järfälla församling Besöksadress: Kyrkvägen 8, 17746 Järfälla Postadress: Box 139, 17723 Järfälla Telefon:+46(8)58021800 E-post till Järfälla församling

Dansverkstan

Myror i byxorna och musik i kroppen? Hoppa på en barndansgrupp! Från lekfull barndans till balettens början. Grupper för barn från 5 år och uppåt, på torsdagar, i S:t Lukas kyrka, Kallhäll.

Ta vara på springet i benen! I dansen får barnen utlopp för energi och lekfullhet, tränar upp koordination, musikalitet och rumsuppfattning, samtidigt som de får börja prova på att uttrycka sig genom rörelse. I våra dansgrupper står rörelseglädjen i centrum, med element av både fridans och balett.

Barndans

Gruppen är tyvärr fullsatt för HT19! Kontakta Åsa om du vill ställa dig i kö.

Torsdagar kl 16:30-17:15 För barn födda 2013-14 med ingen eller upp till ett års erfarenhet av dans eller likvärdig träning.

BARNBALETT

Torsdagar kl 17:15-18 För barn födda 2011-12 med 1-2 års erfarenhet av dans eller likvärdig träning. Vi börjar bekanta oss med den klassiska balettens grunder. Erfarenhet av balett behövs inte.

BALETT

Torsdagar kl 18-19:30 För barn födda senast 2010, med 2-3 års erfarenhet av dans. Vi fortsätter leka med balettens moment och möjligheter.

Välkommen med din anmälan!

Åsa Diurlin

Församlingspedadog, S:t Lukas kyrka, Danspedagog