Konfirmation 2022-2023

Nu är det dags! Kolla in konfa-alternativen och anmäl dig här.

Alternativ och anmälan för Konfa 2022-23

Om du vill gå något av de avgiftsbelagda alternativen men känner att avgiften är ett hinder för att delta kan du söka stöd ur Församlingens barn- och ungdomsfond.
Här kan du läsa mer om hur konfirmation brukar gå till och vad den innebär.

Gotland

Söndag, skratt och salta bad! Vi ses först ett tiotal gånger (söndagar kl 16-18.30) i Barkarby innan det är dags för salta bad på Sveriges kanske vackraste ö. Vi kommer att bo på Fridhem, och ha ett fullspäckat program med utflykter till Visby, Tofta strand och mysiga Surflogiet. På Fridhem umgås vi, spelar volleyboll, snackar och leker lägerlekar. Klassiskt sommarläger du kommer minnas länge!

Start Söndag 2:a advent kl 10 i Viksjö kyrka
Träffar söndagarna 22 jan, 5 och 19 februari, 19 mars, 16 och 30 april, 14 och 28 maj maj, 18 juni.
Tid och plats Järfälla kyrka, Barkarby kl 16-18.30
Läger Vecka 26
Konfirmation Lördag 8 juli Viksjö Kyrka
Avgift 1500 kr
Max antal deltagare 40

Checka in på ungdomskontot för senaste nytt!

Gymnastik

Vill du kombinera gymnastik och konfirmationsläsning? Vi erbjuder en veckas läger under sportlovet med det du verkligen tycker om att göra. Oavsett förkunskaper nivåanpassar vi lägret just för dig! Vi håller till i JärfällaGymnasternas hall som är fullt utrustad och gjord för massor av härlig gymnastik och laganda! Häng med du också!

Start Söndag 2:a advent kl 10 i Viksjö kyrka
Träffar Tre söndagar kl 10-16, tre fredagar kl 17-21, samt sportlovsläger.
Plats JärfällaGymnasternas hall, Viksjö kyrka.
Konfirmation Lördag 11 mars kl 11 i Viksjö kyrka
Avgift 1500:-

Äventyr

Lär känna dig själv, din hemstad och många nya vänner! Detta alternativ tar dig på många utflykter kring Stockholm. När vi inte upplever stad, skog eller kyrka håller vi hus i S:t Lukas kyrka i Kallhäll. Tidigare år har höghöjdsbana, Fångarna på fortet, badutflykter, båtturer, klättring och grillkvällar bara varit några av de saker Äventyrsgruppen har gjort. Utmana dig själv på ett inre och yttre äventyr med Jesus som livlina!

Start söndag 2:a advent kl 10 i Viksjö kyrka
Träffar En onsdag i månaden kl 17-19
Plats S:t Lukas kyrka, Kallhäll
Läger 19-22 juni  och 27-30 juni (dagläger, ingen övernattning)
Konfirmation lördag 1 juli i S:t Lukas kyrka
Avgift Gratis (mat och alla aktiviteter ingår)

Konfa helt enkelt

Allt behöver inte vara så krångligt, vi har konfa helt enkelt! Vi ses varje tisdag i Viksjö kyrkas underbara lokaler. Vi fikar, hänger, snackar, bakar, pysslar, kollar på film med allas vår förträffliga Björn. Detta är en mindre grupp du kan vara med att forma. Vi åker ingenstans, men tar dig på en resa genom livet!

Start Tisdagen den 4 oktober
Tid kl 17-19
Plats Viksjö kyrka
Konfirmation Lördag 13 maj kl 11 i Viksjö kyrka
Avgift gratis (fika, mat och aktiviteter ingår)
Anmälan senast 20 september (i formuläret nedan)
Frågor och funderingar bjorn.skogsberg@svenskakyrkan.se / 08-580 219 13

Välkommen till webbanmälan!

Observera att formuläret är okrypterat. Medan vi jobbar på att ta fram en säker lösning samlar vi in ett minimum av personuppuppgifter för att kunna behandla din anmälan. Vi kommer också att behöva kontrollera i kyrkobokföringen om berörd ungdom är döpt.

Vi hanterar personuppgifter enligt gällande integritetslagstiftning, och den rättsliga grunden för att ta in en anmälan är berättigat intresse (i intresseavvägningen har vi beaktat att både vi och den som anmäler har ett intresse av anmälan).

Här hittar du vår integritetspolicy, information om hur Järfälla församling hanterar dina personuppgifter, och kontaktuppgifter till församlingens dataskyddsombud.

Kontakta vårt dataskyddsombud om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter.

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att framföra dem till tillsynsmyndigheten Datainspektionen, men vi ser förstås gärna att du också berättar för oss vad du tycker! :-)