Konfirmation 2021-2022

Nu är det dags! Kolla in konfa-alternativen och anmäl dig här.

Alternativ och anmälan för Konfa 2021-22

Om du vill gå något av de avgiftsbelagda alternativen men känner att avgiften är ett hinder för att delta kan du söka stöd ur Församlingens barn- och ungdomsfond.
Här kan du läsa mer om hur konfirmation brukar gå till och vad den innebär.

1. fjällen

Vi ses varannan onsdagkväll under året, och avslutar med en fartfylld lägervecka på sportlovet! Dagtid tar vi hand om varandra i alla branta backar. Kvällstid lagar vi mat tillsammans, leker roliga lekar och har stämningsfulla samlingar. Till fjällen åker vi tåg eller buss. Har du inga skidor ordnar vi det åt dig. Denna resa är för dig som åtminstone har prövat på att åka skidor eller snowboard någon gång förut.

Start Onsdag 22 september kl. 17.30
Plats S:t Lukas kyrka, Kallhäll
Träffar varannan onsdag kl.17.30-19.30
Läger Fem dagar under sportlovet 2022
Konfirmation Lördag 19 mars i S:t Lukas kyrka
Kontakt Marie Ullenius marie.ullenius@svenskakyrkan.se / 08-580 219 11
Avgift 1500 kr (Du kan ansöka om hjälp med avgiften genom församlingens Barn- och ungdomsfond)
Anmälan Senast 13 september
Maxantal 20 personer (minst 10)

Checka in på ungdomskontot för senaste nytt!

2. gymnastik

Vill du kombinera truppgymnastik och konfirmationsläsning? Vi erbjuder en veckas läger under sommaren med det du verkligen tycker om att göra! Vi håller till i Järfällagymnasternas hall som är fullt utrustad och gjord för massor av härlig gymnastik och laganda. I hallen finns perfekta möjligheter att köra allt inom truppgymnastik. Häng med du också!

Start Söndag 5 december i Viksjö kyrka
Plats Järfällagymnasternas hall, Andebodav. 72, samt S:t Lukas kyrka och Viksjö kyrka.
Träffar tre söndagar kl. 10-16 och tre fredagar kl. 18-21 under vårterminen
Läger dagtid 26 juni -2 juli
Konfirmation Söndag 3 juli 2022
Kontakt Åsa Diurlin asa.diurlin@svenskakyrkan.se / 08-580 219 07
Avgift 1500 kr. Inkluderar gymnastikträningen, lunch och fika (du kan ansöka om hjälp med avgiften genom församlingens Barn- och ungdomsfond).
Anmälan Senast 1 november
Minsta antal 15 personer

3. gotland

Kul träffar under vårterminen, och sen sommarsoligt läger på Gotland - ett annorlunda land! Vi kommer att ha ett fullspäckat program som rymmer allt ett konfirmationsläger ska ha; tro, hopp, kärlek och så klart meningen med livet. Låter det som någonting för dig?

Start Söndag 5 december i Viksjö kyrka
Träffar 6 februari, 18 mars, 3 april, 22 april, 15 maj, 19 juni, 8 juli Viksjö kyrka
Läger 27 juni - 1 juli på Gotland
Konfirmation söndag 10 juli 2022 i Viksjö kyrka
Kontakt Björn Skogsberg bjorn.skogsberg@svenskakyrkan.se / 08-580 219 13
Avgift 1500 kr (du kan ansöka om hjälp med avgiften genom församlingens Barn- och ungdomsfond).
Anmälan senast 1 november

4. äventyr

Lär känna både dig själv och din hemstad lite bättre under två veckors sommarläger på hemmaplan. Tillsammans gör vi kul och spännande utflykter i och kring Stockholm. Vi är ute, upplever saker, badar, lagar mat och pratar om liv, död och evighet. Utmana dig själv på ett inre och yttre äventyr med Jesus som livlina!

Start söndag 5 december i Viksjö kyrka
Träffar en söndag i månaden under våren. Under sommaren dagtid 20-23 juni och 27 juni -1 juli
Läger ingen övernattning. Vi träffas dagtid
Konfirmation Lördag 2 juli 2022 i Järfälla kyrka
Kontakt Omar Ud-Din omar.ud-din@svenskakyrkan.se, 08-580 219 08
Avgift Gratis (Mat och alla aktiviteter ingår)
Anmälan senast 1 november
Maxantal 20 personer (minst 8)

Välkommen till webbanmälan!

Observera att formuläret är okrypterat. Medan vi jobbar på att ta fram en säker lösning samlar vi in ett minimum av personuppuppgifter för att kunna behandla din anmälan. Vi kommer också att behöva kontrollera i kyrkobokföringen om berörd ungdom är döpt.

Vi hanterar personuppgifter enligt gällande integritetslagstiftning, och den rättsliga grunden för att ta in en anmälan är berättigat intresse (i intresseavvägningen har vi beaktat att både vi och den som anmäler har ett intresse av anmälan).

Här hittar du vår integritetspolicy, information om hur Järfälla församling hanterar dina personuppgifter, och kontaktuppgifter till församlingens dataskyddsombud.

Kontakta vårt dataskyddsombud om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter.

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att framföra dem till tillsynsmyndigheten Datainspektionen, men vi ser förstås gärna att du också berättar för oss vad du tycker! :-)