Barn & Unga

Babyrytmik, Småbarnssång, Små och stora, After School och Ungdomsgruppen

BarnUnga ht-21

Äntligen! - TERMINSSTART Barn & Unga!

Nu är det dags att anmäla sig till våra grupper som vi startar upp i höst! Babyrytmik, Småbarnssång, Små och Stora, After School och Ungdomsgruppen. Läs mer och anmäl dig redan nu.

Barn & Unga behöver livsglädje och hopp och stärka förmågan att möta livets utmaningar. I kyrkan vill vi gemensamt dela ansvaret för våra barn och ge de bästa förutsättningarna för deras uppväxt.

Svenska kyrkan vill erbjuda en trygg och skapande miljö där de kan dela tro och livsfrågor på sina villkor, en plats där barn & unga alltid är välkomna och får känna sig hemma. Vi vill även ge en trygg miljö för föräldrar och andra vuxna i deras närhet.

Från födelse och dop till att man blir vuxen vill kyrkan finnas med i barn och ungdomars utveckling kring livet och tron. Alla ska få möjlighet att hitta sin plats och sin tro i gemenskapen. Tillsammans skapar vi en trygg och välkomnande plats där vi får vara de vi är och nya vänskaper växer fram.

”Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du” (Psalm 791)

Följ oss gärna på facebook!

Det är vi som arbetar inom barn och unga

Christina Seldevall

Barnledare