Socialt ansvar/Diakoni

Här hittar du information om socialt ansvar (diakoni) i Istorps pastorat

Vår komminister Daniel Wihlborg är diakonpräst och ansvarig för pastoratets diakoniarbete

Samtal, själavård, bikt, sjukkommunion

Vill du prata med någon med tystnadsplikt, klicka på länken för att komma till samtalssidan.

Gemenskapsgrupp för daglediga

Gemenskapsgruppen för daglediga träffas varannan fredag kl 10-14 i Istorps församlingshem. Vi träffas till kaffe, gemenskap och middag.
Middagen kostar 40 kronor.
Vid behov av skjuts: Ring ”Bilisten” 0320-800 20 eller 801 36. Kostnaden 80 kronor betalas till chaufför.
Ledare är Elisabet Persson

Besöksgrupp

Vill du vara med och göra hembesök? Kontakta vår diakonipräst Daniel Wihlborg

Våra församlingsråd har även beslutat att ett antal församlingskollekter ska tillfalla diakonala ändamål som t ex: Göteborgs stadsmission och Minnamottagningen i Göteborg.

Daniel Whilborg

Präst - komminister