Prata med oss

Bli sms-aktivist - Tillsammans förändrar vi världen!

Vill du få tips, direkt i din telefon, på hur du snabbt och enkelt kan vara med och bidra till en bättre värld och samtidigt skänka en liten summa till utvecklingssamarbeten världen över? Då ska du bli sms-aktivist!

Det kan vara svårt att hålla koll på vad som händer ute i världen, men framför allt är det svårt att veta vad vi som individer kan göra. Hur kan vi påverka de hemska saker som händer i vår värld och skapa en positiv förändring?

Sms-aktivist är en tjänst som är framtagen just för denna situation. Tjänsten innebär att du får ett antal sms per år med tips och idéer på hur du kan vara med och skapa förändring och vara en changemaker i din kontext. Du kan se det som en prenumerationstjänst på bra information där du samtidigt skänker pengar till något bra.

Bli en av våra sms-aktivister! Bild: Josefin Casteryd/Ikon

Toppen! Hur gör jag?

Sms:a Changemaker till 72905

Då accepterar du att ta emot max 14 sms från Svenska kyrkans internationella arbete per år, som kostar dig 10 kr styck. Läs mer om var pengarna går här. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

I sms:en får du information om våra senaste kampanjer och vad du kan bidra med! Vi informerar dig också om det skett någon katastrof eller om din namnunderskrift behövs för att få till en långsiktig förändring.

För att uppnå förändring behöver vi vara många som står upp för rättvisa förhållanden och en hållbar utveckling. En kan inte göra allt men alla kan göra något!

Sms:a Changemaker till 72905

Tillsammans förändrar vi världen!

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att skicka CHANGEMAKER STOP till 72905 (vilket är samma nummer som du blir SMS-aktivist genom).