Prata med oss

Meny
Till innehållet

Engagera dig i en internationell grupp

Är du intresserad av Svenska kyrkans internationella arbete, av rättvis handel, eller av arbetet i Svenska kyrkans församlingar utomlands? Då behövs du i internationella gruppen!


I många församlingar finns internationella grupper. Här kan du vara med och bevaka globala frågor, engagera, inspirera, informera, påverka och samla in pengar.  

Gruppen arbetar med olika internationella frågor. Det kan till exempel handla om att samla in till Svenska kyrkans internationella arbete eller arbetet i svenska församlingar utomlands genom Svenska kyrkan i utlandet. Det kan också handla om att ha kontakt med vänförsamlingar och att arbeta med Fairtrade.  

Den internationella gruppen kanske ordnar studiecirklar med studiematerialet Världens kurs eller bjuder in internationella gäster.  

Välkommen att kontakta en församling och fråga om internationella gruppen! 

Hitta din församling

Om du är mellan 18 och 30 år finns också Ageravolontärerna. Ett nätverk av unga vuxna som arbetar med aktioner, information, livsstilsarbete och insamling för en rättvisare värld.  Kom gärna på en helgkurs med Ageravolontärerna!