Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, Uppsala Telefon: 018-16 96 00 E-post till Svenska kyrkan

High five för barnen - #5för5

Nu är årets julkampanj slut och resultatet landade på 42,6 miljoner kronor! 15 812 bilder och videor med hashtaggen #5för5 har publicerats i sociala medier, en ökning med över 5 000 jämfört med förra året.

Årets julkampanjresultat tyder på en mycket lyckad julkampanj och vi riktar ett stort TACK till alla som varit med och delat en high five för att fler barn ska få fylla fem.

Förra året gjordes över 10 000 high fives för att fler barn ska få fylla fem! I år slog vi rekordet med 15 812 bilder och videor.

– Idag är det viktigare än någonsin att vi lyfter kvinnors och barns rättigheter och med dessa nästan 43 miljoner kan vi bland annat ge fler människor möjlighet att påverka sina familjers liv, säger Erik Lysén, internationell chef för Svenska kyrkan.

Varje high five som delades som ett offentligt inlägg på Instagram, Facebook eller Twitter gav 5 kronor till julkampanjen. Längre ned på sidan ser du alla företag som var med och bidrog.

Se Svenska kyrkans internationella chef Erik Lysen och ageravolontären Sofia Strinnholm berätta om Låt fler få fylla fem och high five i TV4 Nyhetsmorgon.

En pil visar var du väljer att visa offentligt, till vänster om skicka-knappen.
Glöm inte att välja att visa ditt inlägg offentligt så att det kan räknas!

Gå vår high five-skola!

Vad gillar du double bump spin high five? Kika på våra sju giffar och ta dina high fives till nya nivåer. När du känner dig redo delar du din egen favorit i sociala medier och taggar förstås #5för5.

Varmt tack till våra sponsorer: