#Friattförändra

Festivalturnén 2018

I sommar drar Ageravolontärerna ut på turné igen med ”Fri att förändra”. Turnén har i år sju stopp och på samtliga ställen har du möjlighet att träffa Svenska kyrkans changemakers och prata om förändring och internationella rättvisefrågor.

Att vara #Friattförändra är att ha rätt att engagera sig och göra sin röst hörd. Alla människor ska ha möjligheten att organisera sig och bidra till förändring både lokalt och globalt. Svenska Kyrkans Unga och Svenska kyrkans internationella arbete lyfter under sommaren fram vikten av demokratin och behovet av att alla är och får vara med i demokratiska processer.

Under turnén kommer Ageravolontärerna att ha en engagerande aktivitet där du själv får skapa förändring. Dessutom kommer du få möjligheten att lära känna några av våra changemakers ute i världen och höra om vad de möter för utmaningar i sitt arbete.

Vill du följa med?

Du har fortfarande chansen att få följa med på sommarens turné. Anmäl dig till nästa grundutbildning redan idag.Läs mer om att vara en changemaker eller kontakta oss med dina frågor så ses vi i sommar.