#Friattförändra

Festivalturnén 2018

I sommar är Ageravolontärerna ute på turné med ”Fri att förändra”. Turnén har i år sju stopp och på samtliga ställen har du möjlighet att träffa Svenska kyrkans changemakers och prata om förändring och internationella rättvisefrågor.

Festivalturnén är ett samarbete mellan Svenska kyrkans internationella arbete och Svenska Kyrkans Unga. Under turnén kommer vi att lyfta fram arbetet för kvinnors rättigheter internationellt och vikten av att alla är och får vara med i demokratiska processer. Detta gör vi under parollen #Friattförändra som handlar om att alla människor ska ha möjligheten att organisera sig och bidra till förändring både lokalt och globalt.

Kämpa för kvinnors rättigheter

Under turnén kommer Ageravolontärerna att ha en engagerande aktivitet där du själv får kämpa för kvinnors rättigheter och ta ställning för en mer jämställd värld. Dessutom kommer du få möjligheten att lära känna några av våra changemakers ute i världen och höra om deras arbete och vad de möter för utmaningar.

Här nedan finner du alla stopp på turnén. Vi hoppas att vi ses i sommar!