Fastekampanjen 2019

Dela bröd - en livsviktig insats

Just nu får du lite extra god magkänsla av att köpa bröd. För när du köper ett bröd under vårdagjämningen som är märkt med Dela bröd, så ger du och ditt bageri två kronor per bröd till Svenska kyrkans internationella arbete.

Genom ditt bidrag är du med i kampen för en rättvis värld där människor får leva i trygghet.

135 miljoner människor är i akut behov av humanitärt stöd.

Svenska kyrkans internationella arbete stödjer humanitära insatser över hela världen. När du köper ett bröd märkt med Dela bröd, så är både du och din bagare del i en livsviktig insats.

De som är i störst behov av stöd just nu får den hjälp som de behöver - det kan handla om mat, rent vatten, mediciner och stöd att skapa sin framtid när tillvaron slagits sönder.

Tack för att du är med!

Om du räcker ditt bröd åt den hungrige och mättar den som lider nöd, då skall ljus bryta fram för dig i mörkret, din natt bli strålande dag.

Jesaja 58:10