Volontär i världsvida kyrkan

Redo för nya utmaningar? Har du livs- och yrkeserfarenhet, är minst 30 år och vill använda dina erfarenheter i ett internationellt sammanhang? Åk ut som volontär!

Under våren 2017 har 5 nya volontärer utbildats och de har nu hösten 2017 åka ut för 3 månader.

Pilotprojektet Volontär i världsvida kyrkan 2015-2017 har utvärderats och kommer till viss del att förändras. Men ett nytt program torde inte vara igång förrän 2019. Därför kommer vi inte att anordna någon Känna sig för-kurs under året utan information om programmet kommer att uppdateras här så snart vi har planen för fortsättningen klar. Information om kontaktperson för intresseanmälan kommer inom kort.

Roger Marklund