Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, Uppsala Telefon: 018-16 95 00 E-post till Svenska kyrkan

Volontär i världsvida kyrkan

Bli volontär i Tanzania eller Egypten

Redo för nya utmaningar? Har du livs- och yrkeserfarenhet, är minst 30 år och vill använda dina erfarenheter i ett internationellt sammanhang? Åk ut som volontär!

Svenska kyrkans internationella avdelning har tillsammans med Luleå stift och Älvsby folkhögskola under några år utbildat och sänt volontärer till Tanzania och Egypten. Under våren 2017 utbildas 5 nya volontärer för att under hösten 2017 åka ut för 3 månader.

Intresserad av att åka som volontär?

Under våren 2017 kommer projektet Volontär i världsvida kyrkan att utvärderas och troligen till viss del förändras. Därför kommer vi inte att anordna någon Känna sig för-kurs under året utan information om programmet kommer att uppdateras så snart vi har planen för fortsättningen klar. Men har du intresse att få information om möjligheterna att åka ut som volontär så hör av dig så skickar vi info så snart vi vet hur programmet kommer att se ut framöver.

Skicka förfrågan till Roger Marklund.