Foto: Jermunn Solem

Sättna församlingshem

Letar du en lokal i Kovland för ditt dopfika eller för möte med din förening? Vid Sättna kyrka i Kovland ligger församlingshemmet.

Församlingshemmet i Sättna har två salar, en större med en liten scen och piano och en mindre med ett bord lämpligt för t ex möte med white board och en sittgrupp. I församlingshemmet i Sättna ryms ungefär 100 personer om man möblerar i båda salarna.

Du kan hyra antingen båda salarna eller en av dem.

Lilla salen, Sättna församlingshem. Foto: Jermunn Solem

Det finns ett fullt utrustat kök med kyl, frys och diskmaskin. Lån av porslin och glas ingår då du hyr vår lokal.

Församlingshemmet är handikappanpassat med ramp till ingången och handikapptoalett.

Sättna
Församlingshemmet i Sättna. Foto: Jermunn Solem

Sättna kyrka

Om du tittar upp i taket, är det alltid sommar i Sättna kyrka! Välkommen till en öppen och ljus kyrka med många möjligheter!

Att låna eller hyra våra lokaler

Behöver du någonstans att hålla till? Det kan vara ett möte för din förening, en informationsträff om något, ett fika efter ett dop eller en begravning... Behöver du en lokal för en utbildningsdag för ditt arbetslag och vill komma bort lite? Ibland vill man eller kan man inte hålla till hemma. Det kan vara skönt att I alla våra fyra församlingar finns samlingslokaler. De kan hyras av dig som privatperson eller av föreningar.

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Genom alla dagar, både de ljusaste och de mörkaste, följer Guds omsorg oss. I kyrkan kan livets stora och viktiga dagar välsignas.