Vill du ha den här utsikten?

Indalens pastorat hyr nu åter ut den nyrenoverade lägenheten på övervåningen i församlingshemmet i Holm. Här kan du läsa mer om lägenheten och se bilder!

Indalens pastorat hyr nu ut den nyrenoverade lägenheten på övervåningen i församlingshemmet i Holm. Lägenheten är en 3:a på ca 120 kvm, med inredningsbar alkov och nyrenoverat badrum som är förberett för tvättmaskin, förutom goda förvaringsmöjligheter i själva lägenheten finns också ett stort förråd på gården. Utemiljön vid entrén måste hållas städad eftersom det ibland är verksamhet med besökare i församlingshemmet, men möjlighet till uteplats finns på baksidan av huset.

Tillträde efter överenskommelse. Hyra 6.500 kr, hushållsel ingår inte. Husdjur går bra.

Nedan kan du/ni se bilder från lägenheten:

Krav på hyresgäst:

Fyllt 18 år
Svenskt personnummer
Inga betalningsanmärkningar eller gamla hyresskulder.
Tillräcklig inkomst för att betala hyran.
Giltig hemförsäkring.
Hålla lägenheten rökfri, gäller även gäster.

Vi kommer att ta en kreditupplysning på hyresgäst. Visning kan ordnas. Mer information Ewa Spencer, 060 - 910 09

På bottenvåningen finns en ljus trevlig hall med fin gammaldags inredning. Bild: Jermunn Solem
Fint träarbete i nedre hallen. Bild: Jermunn Solem
Väl uppe för trappen finns en ljus, möblerbar hall med plats för t ex en liten arbetsplats eller läshörna. Bild: Jermunn Solem