Foto: Pixabay

Går du i giftastankar?

Nyhet Publicerad

Vill du ha hjälp med planeringen och genomförandet av ditt bröllop? Då behöver du inte leta längre - läs mer här!

Att gifta sig är en av livets stora dagar! Och det är mycket som ska klaffa för att ett bröllop ska bli bra.

Vi vill bjuda in er till en informationsträff för brudpar för att visa på de lokala alternativen här i trakten. Träffen kommer att inledas med en konsert i kyrkan med bröllopsmusik, både brudmarscher, psalmer och solosånger för att ger er ett smakprov på vad man kan välja i musikväg till sitt bröllop, och sen ett mingel i församlingshemmet.

Till minglet bjuder vi in olika aktörer från trakten, fotograf, florist, catering och liknande för att visa er vad de kan erbjuda! Pastoratets präster och musiker kommer också att finnas representerade för att svara på frågor om vigseln och vigselordning och våra kyrkor.

Träffen tänkte vi i alla hjärtans dag-veckan, lördag 17 februari kl 15 i Sättna kyrka (Kovland) och församlingshem. Senast 1 februari 2018 vill vi ha din intresseanmälan, via mail, telefon eller via länken på vår hemsida. Vet ni om andra som går i giftastankar så tipsa dem gärna! De behöver inte ha bokat en vigsel eller ens friat till varann! 

Kontakta Ewa Spencer på
indalens.pastorat@svenskakyrkan.se
eller telefon 060 – 910 09

Eller anmäl er här:

Vigsel - bröllop

"Jag vill dela mitt liv med dig" Längtan efter kärlek och gemenskap är stark. När två människor vill dela sina liv med varandra vill Gud välsigna.

Kyrkor

I Indalens pastorat finns fem kyrkor och ett begravningskapell. Rum för stillhet, gudstjänst och livet stora stunder. Här kan du få veta mer om dem. Du är varmt välkommen!