Hälsa på hos oss!

Planerar du en resa? Kanske med din församling, förening eller själv - som turist eller pilgrim? Du är välkommen att hälsa på hos oss och besöka våra kyrkor och församlingar!

I Indalens pastorat finns många spännande kyrkor och miljöer som är väl värda ett besök. Låt oss hjälpa dig att skräddarsy ditt besök! Vill du t ex. ha en guidning i Lidens gamla kyrka? Letar du efter någonstans att äta din matsäck eller behöver tips på ställen att beställa fika för din grupp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Samtliga våra kyrkor tar gärna emot besök efter överenskommelse och vid besök av grupper ställer vi självklart upp med gratis guide och/eller en enkel andakt. Lidens gamla kyrka är stängd under vintern, men under sommarmånaderna är den öppen dagligen.

Vill du boka ett besök hos oss, är du välkommen att ringa pastorsexpeditionen på tel 060 - 910 09, att maila indalens.pastorat@svenskakyrkan.se eller använda formuläret nedan!

Vi hjälper dig! Välkommen!

Här kan du boka ett besök hos oss! Fyll i formuläret och tryck på knappen, så hör vi av oss till dig. Observera att besöket inte är bokat förrän Du fått en bekräftelse från pastorsexpeditionen.