Foto: Jermunn Solem

Barn och unga

Barn och unga är inte kyrkans framtid. De är kyrkan här och nu! Välkomna till vår verksamhet för barn och unga i Indalens pastorat!

Öppet kyrkis

Kyrkis är en mötesplats för föräldrar som är hemma med sina barn. Här finns möjlighet att lära känna andra föräldrar, tid för samtal och barnen kan leka och ha skoj.

En stadig grund att stå på och en chans att träffa andra barn och föräldrar. Det vill vi ge genom våra församlingars barnverksamhet! Beroende på barnens ålder innehåller verksamheten lekar, pyssel, fika, sång, funderingar över viktiga saker och arbete med Bibelns berättelser. Barn och föräldrar inbjuds att delta i våra gudstjänster. Ibland arbetar vi med något större projekt, som t ex musikaler.

Vill du ha en egen Bibel?

Är du fem år och vill få en alldeles egen "De yngstas Bibel"? Då är du välkommen till oss!

Pokéwalk

Nu har vi varit ute och jagat pokémons igen!

Clownen Daff-Daff på besök!

Söndagen 12 februari kom clownen Daff-Daff på besök till familjemässan i Sättna kyrka!

Dop

Tre handfullar med vatten. Oavsett om det är en förundrad bebis, en fnittrig konfirmand eller en äldre man, säger Gud - Jag älskar dig - vi hör ihop.