Foto: Anders Gustafsson

Vi söker vaktmästare till Idre-Särna församling

Vi söker vaktmästare på 100 %

Idre-Särna församling söker en vaktmästare på 100%. Ditt arbetsområde utgörs av främst Särna-Gördalen området men även andra tjänstgöringsställen inom församlingen kan komma i fråga. Som vaktmästare är du underställd arbetsledande vaktmästare i organisationen.

 

Vi söker dig som har förmågan att skapa en varm och trivsam miljö. Du ser också det viktiga i att möta människor i livets alla situationer på din arbetsplats. Du är en lagspelare men har även förmågan att arbeta självständigt. I ditt dagliga arbete har du inga problem med att jobbet ibland kan vara tungt, praktiskt i sitt utförande, eller kräver att ha koll på många saker på en gång.

 

I tjänsten ingår vanligt förekommande vaktmästaruppgifter med tex gudstjänster, kyrkliga handlingar, och arbete ute på kyrkogårdar samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. Provanställning kan komma ifråga. Körkort behörighet B och tillgång till egen bil krävs, likaså tillhörig Svenska kyrkan och delar dess värderingar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde snarast efter överenskommelse. 

 

Ansökan

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev till e-post:  Leif.westberg@svenskakyrkan.se 

Senast den 15 april. Märk din ansökan Idre-Särna församling. 

 

Kontakt

Tf Kh

Leif Vestberg tel.0253-596154.

 

Fackligt ombud Kommunal

Anna Dahlberg tel.010-4418161.