Other languages with Google Translate

Konfirmander

Du är inte ensam, varken med dina frågor eller dina svar. Och Gud tror på dig även när du inte tror på Gud. Lek och allvar blandas på konfirmationen, precis som i livet!

Konfirmation handlar inte om att komma till ett färdigserverat bord med rätta svar och handlingar. Istället ger konfirmation dig en möjlighet att tillsammans med andra unga och vuxna fundera över vad som är viktigt för dig och vad tro innebär för dig. Dessutom blir det en massa lek, skoj, bus och läger!

Den 27 september startar vi nästa års konfirmandgrupp i samarbete med Linde Bergslags församling. Vi träffas i Lindesberg en fredagkväll i månaden under hösten och våren samt åker på läger någonstans i Europa.

Anmäl digwww.intesomdutror.se (klicka på Fellingsbro eller Näsby församling), smsa 070-292 38 48 eller mejla ingela.wijk.lindroth@svenskakyrkan.se

Det är ok att anmäla dig och prova på några gånger innan du bestämmer dig.

Mer om konfirmation i Svenska kyrkan