Kyrkans klädshop i Hyltebruk och Unnaryd.

En del av församlingens integrationsarbete är att skapa förutsättningar för nyanlända och flyktingar att träffa svenskar för att öva sig och lära sig det svenska språket. Klädshoppen och språkcafét "Fiket" är ett exempel på detta där man förutom detta hjälper till med koka kaffe, uppackning, sortering och försäljning av kläder, skor, leksaker och husgeråd.

Kyrkans klädshop i Hyltebruk är alla  välkomna att handla och eller att bara ta en fika till självkostnadspris. (Klädshoppen är bakom Hyltebruks kyrka)

Öppettider är lördagar kl. 10-12.

Tyvärr kan vi ej ta emot mer kläder.

Klädcafét i Unnaryd finns i apotekets gamla lokaler. Där kan man köpa kläder och husgeråd för en billig peng. Man kan även skänka kläder och husgeråd.

Alla är välkomna och man kan bara sitta ner och ta en fika och träffa nya kontakter.

Öppettiderna står på dörren.

Kontakt: