Other languages with Google Translate

Kontakt

HUSKVARNA PASTORAT Besöksadress: Alfred Dalinvägen 10-12, 56131 HUSKVARNA Postadress: BOX 183, 56123 HUSKVARNA Telefon:+46(36)139400 E-post till HUSKVARNA PASTORAT

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vikarierande kommunikatör

Huskvarna pastorat utgörs av Huskvarna församling och Hakarps församling. Vi är ca 50 anställda inom församlingsverksamhet, verksamhetsstöd samt kyrkogårds- och fastighetsförvaltning. I pastoratet finns tre kyrkor, tre kapell, två församlingshem och tre kyrkogårdar. Inom pastoratets gränser bor ca 23 000 invånare. Drygt 12 000 av dessa tillhör Svenska kyrkan.

Som kommunikatör svarar du för att planera, samordna och genomföra interna samt externa kommunikationsinsatser för Huskvarna pastorat. Du arbetar såväl självständigt som i nära samverkan med anställda, chefer och förtroendevalda. En betydande del av tjänsten är att vara service och stöd för verksamhetsansvariga och producera material såsom pastoratstidningen Tillvaro, affischer, annonser, foldrar, inbjudningar med mera. Du ansvarar för pastoratets webbsida, intranät samt sammanställer dokument såsom verksamhetsplanering, budget och årsredovisning.

Du ingår i pastoratets verksamhetsstöd som är en gemensam, administrativ enhet för samtliga inom Huskvarna pastorat med syftet utgöra ett professionellt stöd till församlingarna, förtroendevalda och medarbetare samt ge service och information till allmänheten.

Vikariatet sträcker sig över ett år, 2019-10-01 – 2020-09-30.

Vi söker dig som:
har tidigare arbetslivserfarenhet från arbete som kommunikatör/informatör
har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt kan skriva för olika kanaler, målgrupper och syften
gärna ha goda kunskaper i Adobe InDesign samt Adobe Photoshop
har goda kunskaper i Office-programmen
har erfarenhet av att arbeta med webbpublicering, gärna i webbpubliceringsverktyget Content Studio
är effektiv, noggrann, välstrukturerad samt har god social förmåga och är samarbetsvillig
har kommunikationsutbildning på högskolenivå eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig
Kunskap om Svenska kyrkans organisation är meriterande.  Vi önskar att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess värderingar.

Ansökan
Välkommen med din ansökan märkt ”Kommunikatör” via e-post till jobb.huskvarnapastorat@svenskakyrkan.se eller till Huskvarna pastorat, Box 183, 561 23 Huskvarna

Ansökan senast: 2019-08-23

Tillträde: 1 oktober 2019 eller efter överenskommelse.

För mer information kontakta:
Verksamhetschef Magnus Andersson: 036-13 94 04, magnus.a.andersson@svenskakyrkan.se (kan nås fr. o.m. 14 juli.)

Kyrkoherde Dennis Hagberg: 036 – 14 24 51, dennis.hagberg@svenskakyrkan.se (kan nås t.o .m 29 juli.)