kvinna sitter ute och funderar. livsfrågor
Foto: shutterstock

Logos - Samtalsgrupp i kristen tro

Med möjlighet till vuxendop eller -konfirmation. Start 12 oktober

Vill du veta med om kristen tro? Prata om allt som känns viktigt på riktigt? Stora frågor kräver stora svar!

Vem är Gud? Vad är meningen med livet? Vad säger Bibeln?

Blev konfirmationen aldrig av? För många kommer funderingarna runt andlighet senare i livet. Nu har du möjlighet att tillsammans med andra vuxna samtala och få mer kunskap om vad den kristna tron innebär. Inga förkunskaper krävs, bara nyfikenhet!

Vuxenkonfirmation eller Katekumenat som det också kallas är till för dig som funderar och vill fördjupa dig i den kristna tron. Det kan kännas som om du tappat kontakten med kyrkan eller med din egen tro. Här har du möjlighet att med duktiga vägledare samtala, fördjupa dig och ställa alla frågor som du funderat över. Alla frågor är tillåtna. Du som av någon anledning inte blev döpt eller konfirmerad, har här en ypperlig ”andra chans”, men också du som redan är döpt och konfirmerad och känner att du vill fräscha upp dina kunskaper är välkommen att delta.

Gruppen träffas onsdagar udda veckor mellan kl.18.15-19.30 i Jakobs kyrka. (17.30-18.00 är det kvällsmässa i kyrkan)

Gruppen startar 12 oktober
Frågor och anmälan till Erik B Tanzborn