Sommarkonfirmand - Läger

Fördjupad vänskap, ny kunskap. Vinteraktiviteter på sportlovet, sol och bad på sommarlovet! Konfirmation; Mer än du tror

16 september kl 18.30 på S:t Jakobsgården 2020

Informationskväll för alla födda 2006, som är intresserade av konfirmation i Hudiksvallsbygdens församling. Både ungdomar och föräldrar är välkomna till denna träff.

Sommarkonfirmandläger är ett alternativ för dig som gillar långa läger och leva lägerliv, kanske har du mycket för dig under terminerna, vill täffa nya kompisar. Vi bor på Rättsviks stiftsgård på sportlovslägret och Dekarsögården utanför Örnskldsvik på sommarlägret. Vi vet att det kan vara nervöst att åka på läger, men vi gör allt för att skapa en bra gemenskap och ser till att ingen hamnar utanför. Vi tror nämligen att om man skall prata om livets stora frågor så måste man vara trygg med varandra. Det blir också sång, musik, lek, skapande och friluftsliv. Du får chans att ställa alla dina frågor och möta lite äldre ungdomar (faddrar) och vuxna som finns till för dig och dina konfirmandkompisar under hela konfirmandåret.

OBS! Kostnad för sommarlägerkonfirmander är 1500:- (för både sportlovet och sommarlägret tillsammans) men ingen skall behöva avstå konfirmation på grund av begränsad ekonomi. Notera det i anmälan så blir du kontaktad.

Kan alla vara med?
För oss är det viktigt att alla ungdomar känner sig välkomna. Finns det önskningar och särskilda behov så hör av dig till oss, så kan vi tillsammans försöka hitta en lösning som fungerar.

Snabbväg till anmälning!

Följande träffar gäller för sommarkonfirmandgruppen 2020/21

16/9 Informationskväll kl. 18.30 på S:t Jakobsgården (båda konfirmandgrupperna)

27/11 Upptaktskväll kl. 18.30-20.30 på