Ny medarbetare

Välkommen Therese Svensson, ny församlingspedagog i församlingen sedan januari. Therese får själv presentera sig.

Hej! Jag heter Therese Svensson och är 50 år, jag är mamma till tre barn Viktor 24 år, Vilmer 16 år och Vanna 14 år. De är det viktigaste i livet för mig.

Viktigt och spännande är också mitt arbete. Jag har tidigare arbetat flera år som församlingspedagog

i Nordanstigskustens församling, med barn och unga i åldrarna 0-15 år. Att arbeta med barn och unga är för mig som de två kärlekspärlorna i frälsarkransen, man ger och får kärlek, kraft och energi.

I Hudiksvallsbygdens församling ser jag fram emot arbetet med konfirmander faddrar och ungdomar. Jag hoppas kunna möta dem på i de grupper församlingen redan tidigare skapat för konfirmander, faddrar och ungdomar. Jag har en längtan att fortsätta utveckla grupperna, samt ge ungdomarna i ungdomsgruppen en kristen profil. Genom att på olika sätt i gemenskap som fika, skapande, sång och andakt visa på Guds kärlek.

Jag vill med mina arbetskamrater söka skapa en meningsfull verksamhet för konfirmander, faddrar och ungdomar och för mig känns det viktigt att de ges möjlighet att utforska kyrkans budskap, samt upptäcka sin egen tro.

Välkommen Therese önskar församlingen!