Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon:+46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Unga vuxna-gruppen

För dig som är mellan 18-30 år

Unga vuxna-gruppen slås ihop med Huddinges ungdomsgrupp 2.0.

Tillsammans kommer vi att åka på utflykter tillsammans. Vi bjuder på kaffe/te på angränsande café, hänger och pratar om vad vi varit med om och om livet i stort såklart.

Träffar under hösten:

8 september- Regnbågsmässa i Sofia kyrka kl 18.00.

11 oktober- HedvigPuls, mässa med Adele tema 20.00 i Hedvig Eleonoras kyrka Vi ses redan kl 18.00 och fikar innan vid fältöversten (stora ingången)

10 november - Föredrag om döden i Klockargården med Willliam Spets och Philip de Croy, Huddinge kl 16.00 med efterföljande fika i ungdomslokalerna.

5 december - Julmys i Segeltorps kyrka 18.30

Vill du hänga med? Kontakta Daniella Andersson eller Åsa Dysholm.

Daniella Andersson

Svenska kyrkan i Huddinge (S:t Mikael)

Pedagog, Sankt Mikaels församling

Åsa Dysholm