Unga vuxna-gruppen

Unga vuxna-gruppen är tills vidare inställd. För dig som är 18+

För att minska smittspridningen av Coronaviruset/Covid-19 har vi begränsat vår verksamhet. Samtlig gruppverksamhet för unga är tills vidare inställd.

Vi ses fyra-fem gånger/termin och gör trevliga saker tillsammans runt om i Stockholm. Vi bjuder på kaffe/te på angränsande café, hänger och pratar om vad vi varit med om och om livet i stort såklart. Nyfiken?

18/2: 18.30-22.00, Prästgården Huddinge. Vi bjuder på middag, grillar i kakelugnen och ser på ett avsnitt av Hjärnstark tillsammans.

15/3: 17.00- 21.00 Vi besöker allhelgonamässan. Vi ses på plats och äter soppa i kyrkans café innan mässan. Efteråt fikar vi tillsammans på egen bekostnad.

6/4 18.30-21.00 Vi hänger i Segeltorps kyrka, spelar pingis och äter mat.
(ev. byts det ut mot ett besök på hemlig plats men då återkommer vi!)

7/5 18.30-21.00 Vi är med på Taizemässan i Segeltorps kyrka. Pannkaka finns för de hungriga. Möjlighet till träning 19.15-19.45. Annars bara häng.

Juni. Vi avslutar med att gå till Parkteatern, datum och tid återkommer vi med när programmet släpps.

Glöm inte bort att du är varmt välkommen att följa med till Taize i Frankrike under v. 32 med pastoratet! Hör av er till er Daniella för mer information.

Info: Daniella Andersson

Daniella Andersson

Svenska kyrkan i Huddinge (S:t Mikael)

Pedagog, Sankt Mikaels församling