Pepp-grupper för unga som är 17 år och uppåt.

I tjej- eller killgruppen stöttar och peppar vi varandra i det som känns svårt just nu. Grupperna leds av diakonen Åsa Dysholm.

Grupperna startar igen till hösten.

Det finns en tjejgrupp och en killgrupp för dej som är 17 plus. Målet är att vi tillsammans stöttar och peppar varandra i det som känns svårt just nu. Vi kommer att prata om hur man kan tänka framåt, stärka självkänsla, sätt upp personliga mål. Samtalet tillsammans är det viktiga. Håller i gruppen gör Åsa Dysholm, som är diakon i Huddinge församling.

Tjejgrupp 17 plus

När: Onsdagar varannan vecka (jämna veckor) klockan 16.00-18.20, fika finns från 15.30.
Var: Kyrkskolan, kommunalvägen 21

Killgrupp 17 plus

När: Onsdagar varannan vecka (ojämna veckor) klockan 16.00-18.20, fika finns från 15.30.
Var: Kyrkskolan, kommunalvägen 21

För mer information kontakta Åsa Dysholm diakon på tel. 070-1629781 eller mejla asa.dysholm@svenskakyrkan.se