Träffas och umgås

Här hittar du mötesplatser som Café Maria, Oasen, utflykter, träffar för daglediga, hantverksgrupper med mera.

Frukost, lunch och café

Här hittar du alla våra mötesplatser där du kan umgås över en bit mat!

Zega gubbar?

En träffpunkt för män i Segeltorps kyrka varannan fredag 9:00-11:00 Start 4 mars!

Lunchmusik

Kom och lyssna till vacker musik och ät en god måltid. Här kan du läsa mer om lunchmusik i församlingarna!

Träffar för daglediga

Kaffe med dopp, program och gemenskap i Mariakyrkan i Skogås. Just nu är alla träffar inställda.

Herrklubb

Det här är en grupp för män som samtalar och gör roliga saker tillsammans. Vill du vara med? Du är välkommen oavsett ålder eller tidigare förankring i kyrkan.

Hantverk, skapande och ikonmålning

Här hittar du grupper som sysslar med olika sorters hantverk och pyssel i församlingarna.

Kreativ måndag

Gillar du att sticka, virka, brodera eller måla? Tycker du om att skapa och vill prova på att jobba i olika material? Välkommen till Mariakyrkan på måndagar 16.00-18.00.

Under ytan i Vårby Gård

Samtalsgrupp i Vårby Gårds kyrka på tisdagar kl 14:00–15:00. Ingång port 4.