Svenska kyrkan i Huddinge

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon: +46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sök en inspirerande tjänst som församlingsmusiker

Sankt Mikaels församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. Sankt Mikaels församling är en församling med två delar, Vårby Gård och Segeltorp. Segeltorps kyrka präglas av stor barn- och ungdomsverksamhet och kulturliv med ideellt engagemang. I Vårby Gård verkar församlingen i en mångkulturell miljö, där söndagens mässa och diakonin har en given plats i många människors liv.

Vi är ett arbetslag som är stolta över vår verksamhet – vi har ett gott arbetsklimat och arbetar gärna tillsammans. Du kommer att vara delaktig i gudstjänster och kyrkliga handlingar i våra kyrkor och kapell, ansvara för vår körverksamhet - vuxenkören Capella och barnkörerna Angels och Sunshine. Du ansvarar för vår musiklunch och för våra musikmässor - där det finns utrymme för egna musikaliska projekt och initiativ. Du  samverkar med församlingens övriga musiker med planering och budget. Du deltar vid andakter vid seniorboende, du planerar och medverkar i aktiviteter såsom församlingsfest och jul- och påskspel.

Vi söker dig som har ett diakonalt förhållningssätt och som har förmåga att skapa en varm och trivsam miljö. Du är en flexibel, prestigelös och social person. Du är handlingskraftig och stabil. Vi söker dig som sätter den pastorala omsorgen före musikalisk prestige.

Du har en tydlig förankring i kristen tro och svenska kyrkans gudstjänstliv.

Vi söker dig som är van att leda grupper, både barnkörer och vuxenkörer. Du har kantors- eller organistutbildning. Du talar svenska (och gärna andra språk) samt har datavana.

Under rekryteringsprocessen kommer vi vilja höra dig provspela och provsjunga.

Tjänsten är på 100%, tillsvidareanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Du kommer att arbeta både veckodagar och helger, ibland kvällstid - enligt schema.

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev till hks@svenskakyrkan.se, senast den 22 oktober 2017. Märk din ansökan Kyrkomusiker St Mikael. Intervjuer sker löpande.

Vid frågor hör av dig till: Hanna Lönneborg,  biträdande Kyrkoherde
tfn 08-588 698 55.