SEÑORITAS i Segeltorp

Señoritas verksamhet är tills vidare inställd. För dig i åk 7. Kom och häng, prata och skratta med oss på torsdagar! Direkt efter skolan. Middag ingår!

För att minska smittspridningen av Coronaviruset/Covid-19 har vi begränsat vår verksamhet. Samtlig gruppverksamhet för unga är tills vidare inställd.

Välkommen till señoritas! En öppen grupp för främst tjejer som går i åk 7. Här får du vara precis den du är och prata om precis det du vill. Vid varje träff tar vi upp olika ämnen som kyrkans tro och tradition, miljöarbete, kamratskap och kärlek utifrån vilka personer som är på plats.

Kom direkt efter skolan och häng med oss. Vi slutar 16.30. Vill du ha middag finns det möjlighet för pannkakor kl 16.30-17.30. Självklart är verksamheten gratis. Även familjemedlemmar får vara med på middagen, men då tillkommer en avgift på 20kr/person (för alla över 2 år).

Kontakta Daniella för mer information.

Vårterminen börjar 6 februari och avslutas 14 maj.
Uppehåll under röda dagar och skollov.

Daniella Andersson

Svenska kyrkan i Huddinge (S:t Mikael)

Pedagog, Sankt Mikaels församling