Svenska kyrkan i Huddinge

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon: +46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Samtalsgrupp för sörjande

I Svenska kyrkan i Huddinge har vi samtalsgrupper för sörjande vuxna och även grupper för barn och unga. Här får du hjälp att sätta ord på din sorg tillsammans med andra i samma situation.

Ingenting blir sig likt igen – så är det med förlusten. Den som du älskat och vant dig vid finns inte längre. Samtidigt måste du fortsätta leva i det som nu är ditt liv. Huddinge församling erbjuder dig som mist en anhörig eller nära vän att delta i en samtalsgrupp för sörjande. Samtalet i gruppen ger möjlighet att sätta ord på det som känns viktigt, och det upplevs ofta som befriande att förstå att man inte är ensam om att känna som man gör.

För vuxna startar en grupp preliminärt den 14 mars 2018:
Plats: Klockargården i Huddinge församling kl 14.00–15.30 och gruppen träffas sedan fem gånger till. Datum och tid kan komma att ändras beroende på de anmälningar vi får in.
Anmälan och frågor kontakta Kristina Hjern, präst tel. 070-162 98 59

Sorgegrupp för unga
Så fort vi har fått tillräckligt många anmälda startar vi en sorgegrupp för unga mellan 9-14 år som mist någon närstående. Välkommen att höra av dig om du är intresserad av att vara med!

Kontakta diakon Åsa Dysholm för mer information och anmälan:
Åsa Dysholm, tel. 08-588 69781, mejla: Åsa Dysholm.