Pedagog 100 % till Sankt Mikaels församling

Huddinge pastorat söker en församlingspedagog till Sankt Mikaels församling. Tjänsten är på 100 procent med tillträde i maj 2023.

Sankt Mikaels församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. Sankt Mikaels församling är en församling med två delar, Vårby gård och Segeltorp. Segeltorps kyrka präglas av barn- och ungdomsverksamhet och kulturliv med ideellt engagemang. I Vårby gård verkar församlingen i en mångkulturell miljö, där söndagens mässa och det diakonala utbudet har en given plats i många människors liv. Barnen har en självklar plats i Sankt Mikaels församling.

Sankt Mikael församling söker: Församlingspedagog

Välkommen att söka en tjänst som församlingspedagog i vår församling där alla är med och bidrar i stort som smått. Vi är en församling med stort hjärta, humor och genuin stolthet över vår verksamhet. Vi har en härlig laganda och ett stort fokus på samarbete och delaktighet. Vi arbetar nära varandra i team samtidigt som det egna ansvaret är tydligt. Nu välkomnar vi en ny medarbetare, som tillsammans med oss vill bygga vidare och fortsätta utveckla vårt arbete.

Du kommer huvudsakligen att arbeta i Segeltorps kyrka, men både möten och verksamhet kan förekomma i Vårby Gårds kyrka och på andra platser i samverkan med pastoratets övriga församlingar.

I ditt arbete kommer du att möta alla åldrar från de minsta i öppna förskolan till unga vuxna.

Du kommer att arbeta i församlingens årliga julmusikal och påskmusikal. I dina uppgifter ingår arbete med konfirmander, vilket också innebär att åka på läger. Du kommer även att ingå i Huddinge pastorats konfirmandsamordningsgrupp.

Vem är du?

Du har en stor social förmåga, tycker om liv och rörelse, högt tempo och omväxlande arbetsuppgifter. Du är kreativ och praktiskt lagd. Du har en god samarbetsförmåga, är en lagspelare och relaterar till andra människor på ett lyhört och flexibelt sätt. Du kan också ta en ledarroll när det krävs.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av konfirmandarbete. Estetiska färdigheter inom drama, musik eller konstnärligt skapande är meriterande.

Tjänsten är på 100% med tillträde i maj 2023.

Ansökan

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev till hks@svenskakyrkan.se senast den 12 januari 2023. Märk din ansökan ”Pedagog Sankt Mikael”. Intervjuer sker löpande.  

Kontakt

Vid frågor vänd er till rekryterande chef, församlingsherde Hanna Törling tfn 08-588 698 55 eller HR Kristina Wallenberg, tfn 08-588 697 09.