Någon läser en bibel.

Kurs: Din personliga Bibel

Vill du fördjupa dig i Bibelns texter, få en mer personlig relation till och hitta nya, kreativa sätt att använda och upptäcka Bibeln? Välkommen till denna kreativa kurs i Mariakyrkan i Skogås!

Då är den här kursen på tre torsdagskvällar perfekt för dig. Vi vänder oss till alla intresserade från 15-99 år och du behöver inte ha några förkunskaper. Det enda du behöver ha med dig är en egen Bibel – och om du inte har någon så kan du köpa en första gången du är med.

Vi kommer att använda oss av flera olika metoder för att närma oss Bibeltexterna och du får tips om hur du kan göra för att fördjupa dig mer även på egen hand.

Kurskvällar: 20 april, 4 maj och 11 maj i Mariakyrkan
Tid: 18:00-20:15 (vi startar med att fira mässa tillsammans)
Har du frågor? Kontakta Nanna.Transtromer@svenskakyrkan.se