Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon:+46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konserter i Trångsund-Skogås församling

Välkommen på konsert i Mariakyrkan i Skogås och Tacksägelsekyrkan i Trångsund. Våren bjuder sedan på allt från gospel till Vera Vinter och konserter med församlingens egna körer. Alltid fri entré!

KONSERT - Taubekören
Söndag 26 januari 16.00, Mariakyrkan Skogås
Taubekören är en blandad kör, med ett nära samarbete med den litterära föreningen Taubesällskapet. Kören är ett gäng glada amatörer, som med hängivenhet och passion vill sprida Evert Taubes texter och melodier.

KONSERT Vera Vinter
Söndag 23 februari 16.00, Mariakyrkan Skogås
Vera Vinter varvar egna sånger med tolkningar av Emmylou Harris och andra countryhjältinnors musik. Fri entré.

GOSPELMÄSSA New Born Community
Söndag 26 april 16.00, Mariakyrkan Skogås
Gospelmässa med gospelgruppen New Born Community under ledning av Marcus Berglund. Emanuel Olsson, piano. Fri entré.

VÅRKONSERT - BARNKÖRERNA
Lördag 9 maj 16.00, Mariakyrkan Skogås
Minikören, Barnkören, Diskantkören och Maria Teens ger vårkonsert. Eva Frössling, dirigent. Fri entré.

VÅRKONSERT Mariakyrkans kör
Lördag 16 maj 16.00, Tacksägelsekyrkan Trångsund
Mariakyrkans kör, David Strandberg, dirigent. Fri entré.