Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon:+46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konserter i Trångsund-Skogås församling

Välkommen på flera härliga konserter i vår i Mariakyrkan i Skogås och Tacksägelsekyrkan i Trångsund. Närmast en hyllning till Prince: prinsen & jag Fredag 15 februari 19.00 i Mariakyrkan. Senare i vår får vi njuta av både vårkonsert och musikal.

KONSERT prince: prinsen & jag
Fredag 15 februari 19.00 i Mariakyrkan
David Åberg – En hyllning till Prince. Medverkande är
Vokalensemblen ARS LONGA Band. Fri entré.

VÅRKONSERT
Söndag 19 maj 16.00 i Tacksägelsekyrkan, Trångsund
Mariakyrkans kör, Svenska Psalmjazztrion, David Strandberg, dirigent. Fri entré.

MUSIKAL
Lördag 25 maj 16.00 i Mariakyrkan
Barnkören, Diskantkören & Maria Teens bjuder på musikal, under ledning av Eva Frössling och Hanna Helgesson. Fri entré.