Konfirmation i Huddinge 2020/2021

Funderar du på om du ska konfirmeras? Du är inte ensam. Varje år konfirmeras drygt 30 000 ungdomar i Sverige. Konfirmationen handlar om att lära känna den kristna tron men också om att ha roligt och att träffa nya kompisar. Här kan du läsa om alternativen och anmäla dig.

Alla våra alternativ är gratis!
Konfirmationstiden kan se ut på olika sätt och här hittar du information om konfirmationsalternativen i Huddinge. Alla alternativ är gratis och det spelar ingen roll i vilken av Huddinges församlingar du bor, du väljer fritt var du vill konfirmeras. Alla konfirmationsresor sker i enlighet med Svenska kyrkan i Huddinges hållbarhetsperspektiv och alltid med konfirmandernas bästa i fokus. Alla alternativ är flygfria. Vi åker tåg eller buss, för miljön!

Konfa i stan

Du behöver inte resa för att utvecklas och lära dig massor med nya saker om dig själv och andra. Genom diskussioner om tro och livsfrågor, genom lek och skapande får du en unik möjlighet att utvecklas och prata om det som berör dig, samtidigt som du lär känna nya människor. Synvinkel heter detta alterantiv.

konfaläger

Det kan vara lite pirrigt att åka i väg på läger. Men så är det för alla och efter någon timme börjar det släppa. Och när lägret är slut vill du inte åka hem och du kan inte förstå hur ditt liv var innan du åkte på läger!
Vi har tre alternativ i Sverige, det är Ottsjö, Marielund och Gotland. Du har även möjlighet att möta sommaren i London eller tillbringa höstlovet i italienska Assisi.
Det finns även ett alternativ för dig mellan 16 och 19 år. 16plus tågluffar till Köpenhamn.
Här nedan kan du läsa mer om de olika alternativen.
Undrar du något är det bara att fråga kontaktpersonen eller komma på Öppet hus.