Svenska kyrkan i Huddinge

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon: +46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Internationellt arbete

Svenska kyrkans internationella arbete är världsomspännande och med en mängd olika målgrupper. Det kan gälla allt från akut katastrofhjälp till mer långsiktigt uppbyggnadsarbete. På hemmaplan kan det handla om stöd och råd till flyktingfamiljer och invandrare.

Internationella grupper
Församlingarnas internationella grupper består av församlingens ombud för internationellt arbete. Det som ligger internationella gruppen varmt om hjärtat är bland annat hur vi kan hjälpa människor i andra länder som inte har samma levnads­villkor som vi har. Andra områden som gruppen jobbar med är rättvisemärkta varor och miljötänkande samt information om var Svenska kyrkan i utlandet finns, så att fler skall veta vart man kan vända sig när man är ute och reser.

Ombud i Flemingsbergs församling

Ombud för det Internationella arbetet i Flemingsbergs församling:
Josefin Svensson. diakon
08-588 698 28.

Ingegärd Martinsson, sjukhuspräst
08-588 698 45.

www.svenskakyrkan.se\internationelltarbete

Ombud för SKUT, Svenska kyrkan utomlands:
Barbro Bergstedt, kyrkorådets ordförande

Läs mer om SKUT