Foto: Line Beutler

Insamling av matvaror i Huddinge församling

Under vecka 40 samlar vi in konserver och matvaror som kommer att gå till behövande i Huddinge. Vill du vara med och hjälpa till? Det går bra att lämna ditt bidrag på gudstjänsten 9 oktober eller på Mötesplatsen i Klockargården.

Insamling av matvaror under vecka 40. Var med och hjälp boende i Huddinge!

Varje vecka har vi i Huddinge församling diakonal frukost. Hit kommer många människor varje torsdag förmiddag och äter kostnadsfri frukost och umgås.  Vi delar också ut varor och mat till de allra mest behövande.

Under vecka 40 samlar vi in konserver och matvaror som kommer att gå till behövande i Huddinge. Vill du vara med och hjälpa till? Det går bra att lämna ditt bidrag:

På gudstjänsten söndag 9 oktober klockan 10.00.

På Mötesplatsen i klockargården under vecka 40, öppettider måndag-onsdag och fredag kl. 9-12.

Förslag på matvaror att bidra med: fiskbullar, ravioli, makrill i tomatsås, nudlar med smak, korvkonserver, ris, och pasta.

Hitta hit:
Huddinge kyrka, Kommunalvägen 29
Mötesplatsen i Klockargården, Kommunalvägen 21.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta diakon Åsa Nilsson, se nedan.