Verksamheten i Flemingsbergs församling med anledning av coronaviruset

höstprogrammet är klart!

Klicka här för att ladda ner och läsa höstens programblad – här hittar du alla våra aktiviteter under september–november.

Nu har vi börjat öppna upp igen och gå inomhus. Vi firar dubbla gudstjänster och håller avstånd. Flera verksamheter är igång igen. Vi är glada för att vi kan och vågar mötas i grupp. Men också angelägna om att vi fortsätter att vara rädda om oss själva och varandra. Att vi inte tar risker. Vi följer de rekommendationer som finns och framöver kanske kommer att förändras. Så får vi fortsätta att finnas med och för varandra. Välkommen!

Helena Hedlund, församlingsherde

Vi firar gudstjänst inomhus igen

Efter en sommar med utomhusandakter i kyrkparken och Visättra, kan vi äntligen fira gudstjänst inomhus i kyrkan igen! Vi firar gudstjänst två tider, eftersom vi kan ta emot max 30 personer åt gången i kyrksalen på grund av pågående pandemi.

Den senare tiden har vi söndagsskola för barnen samtidigt. Vi vill därför gärna uppmuntra dem som inte tänker delta i söndagsskolan att komma till den tidigare gudstjänsten.

Program för söndagarna

  • Kl. 10.00 Gudstjänst. Kyrkkaffe efteråt.
  • Kl. 12.00 Gudstjänst med söndagsskola. Kyrkkaffe efteråt.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ NÄR DU BESÖKER OSS

Vi vill att alla ska känna sig trygga att vistas i våra lokaler. Vidta därför Folkhälsomyndighetens rekommenderade åtgärder:

  • Tänk på att tvätta händerna och använd gärna handsprit när du kommer in i lokalerna. Har du eller ditt barn några förkylningssymptom, stanna hemma tills ni blivit friska.
  • Håll avståndet till varandra och sprid ut er så gott ni kan i kyrkbänkarna.

Flemingsbergs församling på Facebook

Flemingsbergs församling på Instagram