Gudstjänster i Huddinge

Under sommaren från och med söndag 28/6 har vi ”Friluftsgudstjänst” klockan 10.00 varje söndag utomhus i Prästgården. (inställt vid ruskväder). Vi har inte gudstjänster inomhus i Huddinge kyrka på grund av att vi vill värna om våra riskgrupper och bidra till minskad smittspridning.

Under sommaren från och med söndag 28/6 har vi ”Friluftsgudstjänst” klockan 10.00 på söndagar utomhus i Prästgården. (Inställt vid ruskväder).

Just nu är alla gudstjänster inställda inomhus i Huddinge kyrka. Så här brukar det vara när vi har öppet som vanligt:

Mässa varje söndag
I Huddinge kyrka firas mässa på söndagar och andra röda dagar klockan 10.00. Varmt välkommen!

Barnens stund
Varje söndagsmässa har ”Barnens stund”. Där får barnen möjlighet möta söndagens text ur sitt perspektiv. Barnen får prata och berätta om sina tankar. Föräldrar är självklart också välkomna att delta.

Kvällsmässa
Välkommen till Huddinge kyrka på onsdagar klockan 18.30 då det firas en halvtimmes kvällsmässa.

Lunchmässa
Varje tisdag 13.00 i Huddinge kyrka.