Himmel & Pannkakssöndag

Välkommen till Himmel & Pannkakssöndag i Segeltorps kyrka. Här är fokus på gudstjänst för alla åldrar, lek, pyssel och pannkakor.

Himmel & Pannkakssöndagarna är tillbaka – välkommen till höstens utomhusandakter i Segeltorps kyrka! Vi lanserar ett nytt koncept för pannkakssöndagarna denna termin, för att minska smittspridningen av Coronaviruset/Covid-19.

På Himmel & Pannkakssöndagarna får vi alla, små och stora, mötas utomhus och fira årstidernas högtider.

• SÖNDAG 11/10: I oktober blir det skördefest på Tacksägelsedagen. Pannkakskören sjunger under andakten och vi bjuds på grillad korv med bröd.
  • SÖNDAG 29/11: I mörka november firar vi 1:a advent och tänder ljus som lyser upp i mörkret. Vi firar dagen med trumpeter och kör under andakten, sjunger adventssånger och njuter av pepparkakor och glögg.

Himmel & Pannkaka på torsdagar

Lek, pyssel, gemenskap och pannkakor för barn och deras vuxna på torsdagar kl 16–18. Välkomna till en mötesplats med möjlighet att umgås och samtidigt upptäcka kyrkorummet och gudstjänsten i Segeltorps kyrka. Läs mer här om Himmel & Pannkaka.

Anna Geijer Lindgren

Svenska kyrkan i Huddinge