Svenska kyrkan i Huddinge

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon: +46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gålö - sommaren 2018

Vad är en människa värd? Vad betyder det att alla är lika mycket värda?

Gålölägret är ett läger för dig som är intresserad av människovärde och mänskliga rättigheter. Under tre veckor får du tillsammans med andra fundera över och prata om vad som är viktigt i livet. Duger jag som jag är? Behövs jag? Vad har Gud med mitt liv att göra?

Dagarna är fyllda av olika aktiviteter. Vi är mycket utomhus: badar, paddlar, håller på med scouting. Vi gör allting tillsammans. Alla aktiviteter utgår från att alla är viktiga och kan bidra. Det gör att alla lär känna varandra väldigt bra.
Gålölägret är ett konfirmationsläger som välkomnar dig som går i grundskola,specialskola, resursskola eller särskola. Våga utmana dig själv och få ett minne för livet! Gålölägret är en unik möjlighet att lära känna människor du kanske aldrig skulle ha träffat annars.

Tid och plats: Gålölägret äger rum 18 juni-7 juli 2018 på Gålögården i Stockholms skärgård
Konfirmation: Lördag 7 juli 2018 i Prins Oscars kapell på Gålögården
Återträff: 28-30 september 2018