Fördjupningsläger i Finnåker

Välkommen till en sommarvecka i Bergslagen! Lägret riktar sig till ungdomsledare eller dig som är med i en ungdomsgrupp.

En fördjupningsresa

En sommarvecka för dig som är ungdomsledare eller med i en ungdomsgrupp i Mariakyrkan, Flemingsbergs kyrka, Segeltorps kyrka, Vårby Gårds kyrka eller Huddinge kyrka.

Vi åker till Finnåker i Bergslagen. Vi reser med egenhyrd buss från Huddinge direkt till lägergården. Gården ligger fint och avskilt med möjlighet till bad, kanotpaddling och grillning.

Gemensamma tankeväckande och roliga aktiviteter, mysiga andakter och möjlighet att få lära känna nya människor.

Lägerperiod: 9–13 augusti 2021

Kostnad: 500 kr, avgiften ska inte vara ett hinder att följa med, kontakta Annelie Darwich för hjälp att söka ekonomiskt bidrag från Huddinge pastorat.

Sista anmälningsdag: 1 juni 2021

Stina Svan