Svenska kyrkan i Huddinge

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon: +46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Familjegrupp i Segeltorps kyrka

Just nu finns det lediga platser för barn från 3 år och uppåt. Torsdagar 9.00 - 12.00 i Segeltorps kyrka

Just nu finns det lediga platser för barn från 3 år och uppåt. Finns yngre syskon är de också välkomna. Föranmälan krävs och det finns plats för ca 10 familjer. Terminsstart hösten 2017: mer info kommer.

Hör av dig till oss om du vill prova på.

Så här funkar det
Vi är en grupp föräldrar som tillsammans med Sankt Mikaels församling tagit initiativ till denna grupp. Vi saknade en mötesplats för oss som är hemma med barn. Vi ville skapa en grupp där det finns möjlighet att vara kreativ tillsammans genom att leka, måla, pyssla och sjunga. Du är själv ansvarig för ditt barn.

För det mesta ordnar någon av kyrkans personal en samlingsstund varje torsdag.  Den kan innehålla sång, ramsor, lek eller en berättelse samt alltid en kort andakt där det tänds ett ljus.

Vi uppmärksammar på olika sätt årets högtider och kyrkans personal informerar om vad som händer i kyrkan.

Rutiner och hålltider
Gruppen träffas under terminerna, inte under loven. Du kan köpa fika, barnmat och blöjor för en mindre summa.

Samling
Om ditt barn inte vill vara med är det helt okej, men det är bra om barnet då inte stör samlingen som börjar 10.15.

Städning
Vi diskar och torkar borden själva. Gemensam städning 20 minuter innan stängning. Om du går tidigare plocka gärna undan lite innan du går.

KOntakt och anmälan

Vid terminsstart till Linda Svensson på linda.svensson86@gmail.com.