Svenska kyrkan i Huddinge

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon: +46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Expresskonfirmation - 2018

I det här alternativet kan du få ut det bästa av konfirmationen på kort tid. Konfirmationstiden är nämligen kortare än i de andra alternativen.

Ett dagläger på påsklovet ger en stark gruppsammanhållning. Du träffar ungdomar och gör precis samma saker som i de andra alternativen. Du bor hemma under hela konfirmationstiden. Detta gör att du kan kombinera konfirmationen med dina fritidsintressen. Alternativet passar dig som har fullt upp eller inte vill åka på läger.

Tid och plats
Föräldramöte 2 november 19.00-20.00. Därefter en helgträffar på dagarna den 11-12 november, 9-10 december, 27-28 januari, 24-25 februari
Under påsklovsveckan (29 mars-7 april) ses vi heldagar.

Söndag 8 april i Segeltorps kyrka

För ytterligare information: