Barnens gudstjänst

För att minska smittspridningen av Coronaviruset har vi begränsat vår verksamhet och barnens gudstjänst är inställt tills vidare.

En kort gudstjänst för barn i åldrarna ca 0–5 år. Barnens gudstjänst äger rum i Huddinge kyrka ca en gång i månaden. Efteråt serveras ”kyrksaft” i Öppna Förskolans lokaler i Klockargården.

Barnens gudstjänst bygger på sånger och berättelser om vardagen och Gud speciellt tillämpat för barn i förskoleåldrarna. Kyrkråttan Lotta frågar barnen och prästen om allt mellan himmel och jord. Gudstjänsten bygger på barnens delaktighet och gemenskap.

Efter gudstjänsten är alla välkomna till Öppna förskolan på fika med saft och kaka.

För att minska smittspridningen av Coronaviruset har vi begränsat vår verksamhet och Barnens gudstjänst är inställd.