Svenska kyrkan i Huddinge

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon: +46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Huddinge

Här finns fyra församlingar: Huddinge, Sankt Mikael, Flemingsberg- och Trångsund-Skogås församling. Här finner du mötesplatser för alla åldrar, gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer. Välkommen till Svenska kyrkan i Huddinge!

En vuxenväg till tro i Huddinge församling. Kom på informationskvällen onsdag 31/8 kl.18.00 så får du veta mera.

Vuxenkatekumenatet

Tisdag 30 augusti 17.30- 19.00 i Flemingsbergs kyrka

Dansmeditation

Tisdag 30 augusti 17.30- 19.00 i Flemingsbergs kyrka

Lek, pyssel, umgänge och pannkakor för barn och deras föräldrar i Segeltorps kyrka på torsdagskvällar. Premiär 1 september!

Himmel & pannkaka

Välkommen till Mariakyrkans upptaktsmässa söndag 4 september

Upptaktsmässa i Mariakyrkan

Välkommen till Mariakyrkans upptaktsmässa söndag 4 september

Varje söndag firas gudstjänst i kyrkorna. Du är alltid

Gudstjänst i församlingarna

Varje söndag firas gudstjänst i kyrkorna. Du är alltid välkommen till gudstjänsten. Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan. I kalendern nedan finns allt som sker i alla fyra församlingar.

Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek. Under konfirmandtiden får du tillfälle att prata om stora och spännande frågor. För frågor och anmälan kontakta ansvarig präst eller pedagog.

Konfirmation

Oavsett om du är medlem eller inte är du välkommen till kyrkan. Men som medlem bidrar du till att vi kan stödja människor i Sverige och i världen. Du är också med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Bli medlem