Musik i sommarkväll

Fri entré (max 50 närvarande)

Kahjenn med band

Lördag 27 juni 18.00 Lillkyrka kyrka

Releasekonsert av sångtrions nya skiva "Vardagsnjutningar". Musiker: Jesper Hellqvist (trummor), Charlotta Tjeder (viola), Mikael Björk (kontrabas) & Andreas Bjurström (gitarr).

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

För alla våra sammankomster gäller Folkhälsomyndighetens rekommendationer för minskad smittspridning av covid-19. Vid behov kan sammankomster behöva ändras eller ställas in. Vi ber om överseende med detta.

Four hands

Lördag 11 juli 18.00 Rinkaby kyrka

Mats Norrefalk & Börje Sandquist - en av Sveriges mest hyllade gitarrensemble – framför ”En hyllning till den akustiska gitarren”.

Yttre Bodane jazztrio

Lördag 25 juli 18.00 Lillkyrka kyrka

”Yttre Bodane tolkar Georg Riedel”. Med sång, piano och blås framför trion ett pärlband av sånger från en av vår tids mest uppskattade
kompositörer.

Trinning

Söndag 26 juli 18.00 Axberg kyrka

Trion från Västergötland spelar och sjunger svensk folkmusik blandat med lite norskt, amerikanskt och brittiskt.

Katarina Pilotti, Ulf Wiger
& stråkkvartetten Just Us

Lördag 8 augusti 18.00 Rinkaby kyrka

"Shakespeare och opera i sensommarkväll". Duetter och arior ur operor som Romeo & Julia, Carmen, La Boheme, La Traviata med mera.

Duo Tolv Strängar

Söndag 2 augusti 18.00 Ervalla kyrka

Framför vackra gitarrpärlor ”Från Bach till visa”.

Mats Dernánd och Per Alexandersson

Söndag 9 augusti 18.00 Närkes Kils kyrka

Singer/songwriter-vänner som skriver medryckande om uppväxt, tro och relationer.

SE- Quartet

Söndag 16 augusti 18.00 Axberg kyrka

Jazzkvartett som bland annat fått följande utlåtande: ”Här handlar det om välutbildade musiker som inte lämnar ifrån sig någon slarvprodukt.” P-O Larsson, Orkesterjournalen.