Meny

Guds ljus

Pilgrimsresa till Gotland 22-24 september 2020

I höst gör pilgrimsgruppen i Hovsta pastorat en tredagars resa på Gotland. Under temat ”Guds ljus” och med fokus på medeltida kyrkfönster kommer vi att besöka Lye, Alskog, Dalhem och Visby domkyrka samt göra en pilgrimsvandring från Ardre ödekyrka till Vitvärs vackra fiskeläge norr om Ljugarn.

Bland guiderna finns Jerk Alton, medlem i Glanshammars församling och ansvarig för domkyrkans restaurering på 1980-talet. Övriga ansvariga är Erik Lindstrand, Simon Richardson och Lennart Wiklund från Pilgrimsgruppen. Resan arrangeras i samarbete med Sensus.

Datum Resan utgår från Lillån tidigt på morgonen 22 september och avslutas sent på kvällen 24 september.

Kostnad 1.400 kr. I priset ingår buss- och färjeresor, guidningar, logi i delat dubbelrum och frukost.

Intresserad? Fyll i din intresseanmälan nedan och invänta besked om plats. Medlemmar i Axbergs eller Glanshammars församling har förtur och max antal resenärer är 30. I övrigt gäller först till kvarn. 

Intresseanmälan till Pilgrimsresa till Gotland 22-24 september 2020

Varför behöver vi personuppgifter?

Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar all inkommande information enligt rutiner grundade på GDPR och Svenska kyrkans integritetspolicy. Deltagares personuppgifter behöver vi för att lättare kunna nå ut med information i vår verksamhet. Med hjälp av personnumret hittar vi er i kyrkobokföringen och er aktuella adress, om den skulle ändras, till exempel på grund av flytt. Vi behandlar dina personuppgifter under tiden som vi har ett behov av uppgifterna för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till pastorsexpeditionen på 019-20 93 00. 

Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter på https://www.svenskakyrkan.se/sa-behandlar-svenska-kyrkan-dina-personuppgifter

Simon Richardson

Simon Richardson

Axbergs församling

Präst - komminister

Erik Lindstrand

Erik Lindstrand

Axbergs församling

Församlingsherde