Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Rosornas kapell öppnas för dig som söker stillhet

När omvärlden är orolig är det bra att få söka stillheten. Rosornas kapell på kyrkogården hålls därför öppet vardagar 09.00–15.00.

Det är lätt att känna både oro och förtvivlan när nyheterna fylls av svarta rubriker. Men det finns hopp. Gud har lovat att han går vid vår sida även när det ser mörkt ut. Gud kan du möta vart som helst men i kyrkan är det inte så mycket annat som stör. För alla som vill ha en stunds stillhet, kanske be eller tända ett ljus hålls Rosornas kapell nu öppet varje vardag. Under juni, juli och augisti är kapellet öppet 09.00–15.00 varje vardag. Kyrkans personal finns i närheten om du skulle vilja prata med någon. Varmt välkommen.

Janet Eriksson

Ingela Eriksson

Diakoniassistent, Församlingssekreterare

Maj Lis Aasa

Mer om Maj Lis Aasa

Maj-Lis jobbar för närvarande kvällstid på distans. Skicka ett e-post så ringer hon upp så snart som möjligt.