Other languages with Google Translate

Kontakt

Hörnefors församling Besöks- och postadress: KYRKVÄGEN 3, 90531 HÖRNEFORS Telefon: +46(930)39930 E-post till Hörnefors församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Middag för alla

Gammal eller ung spelar ingen roll, kom och ät och dela gemenskapen runt matbordet. Vi anordnar Middag för alla i församlingsgården varannan vecka. Betalar gör du efter förmåga. Anmäl här att du kommer.

Anmäl dig till nästa Middag för alla här >>

Att äta tillsammans är något djupt mänskligt. Inte bara för att vi måste äta för att överleva utan också för att en måltid kan ge social samvaro som vi mår bra av. Därför serverar vi varannan torsdag middag i församlingsgården. Alla är välkomna, ung som gammal, oavsett om du kommer ensam eller har sällskap av familj och vänner.

Betalar för maten gör du efter förmåga. Du bestämmer själv om du vill ge ett frivilligt bidrag.

Vilka datum som gäller hittar du i kalendern här nedanför. För att vi ska veta hur mycket mat vi ska laga vill vi att du anmäler dig här senast måndag den aktuella veckan.

Drop-in från klockan 17.30

Anmälan

Genom att anmäla dig godkänner du att lämnade personuppgifterna lagras och behandlas elektroniskt.

Marja  Berggren

Marja Berggren